Diensten

Industriële reiniging

Wij zijn leider in het ontwerpen en bouwen van dompel spoelmachines, nat straalmachines en sproei wasmachines in alle varianten en voor alle sectoren. Naast het leveren aan onze eindklanten bouwen we deze ook voor onze resellers.

Chemievrij waterbehandeling

Middels onafhankelijke analyse en onderzoeken blijkt dat met onze geavanceerde cavitatie methode vervuild water zeer efficiënt en beheerst kan worden ontdaan van kalkaanslag, corrosie en micro-organismen.

Industriële reiniging

Reinigen met de hand is een zeer tijdrovende en kostbare methode, MTA reinigingsapparaten bieden een efficiënt en kostenbesparend alternatief, dat bovendien duurzaam en milieuvriendelijk is.

MTA reinigingsapparaten zijn geschikt voor zeer uiteenlopende sectoren:

  • Automobielindustrie
  • Reparatie en revisie-industrie
  • Metaalverwerkende industrie       
  • Chemische en petrochemische industrie
  • Grafische industrie                                                          
  • Transportindustrie                                      
  • Levensmiddelenindustrie
  • Luchtvaart
  • Spoorwegen

Ook voor uw onderhoud op reeds aanwezige machines bent u aan het juiste adres bij MTA Cleaning. Wij hebben verschillende merken reinigingsmachines in ons bestand waar wij onderhoud aan verrichten. Deze machines zijn zowel van Nederlandse bodem als ook uit Duitsland, Spanje, Italië en België.

Maatvoering dompelspoelmachines

Chemievrij waterbehandeling

Een pomp trek afvalwater uit het bassin en perst dit in de BCI kamer, door de vorm van de kamer gaat het water draaien waardoor een vortex ontstaat en wordt er een bijna absoluut vacuüm gecreëerd.

Op het moment dat het afvalwater de BCI kamer verlaat door precisie spuitopeningen implodeert het met hoge snelheid in de centrifuge kamer waar de gassen en de kleinste stofdelen verwijderd worden uit de vloeistof. Dit afval komt terecht in een automatische filter systeem.

Door deze enorme kinetische energie scheuren de celwanden van micro-organismen en worden ze door het imploderen vernietigd.

Daarnaast wordt op datzelfde moment de structuur van het calcium veranderd. De moleculen worden samengeperst waardoor er kleine bolletjes ontstaan, die niet meer hechten aan materialen.